Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bunları haketmiyorum.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

biraz önce bi thread'ı http://forum.paticik.com/view.php?id=85900&page=1 okudum ve andimodes52' nin yazdığı yazılar adeta yaramı deşti.
Şu günlerde kafam karmakarışık ne yapacağımı bilemiyorum sinir küpü haline döndüm.
13 aylık bi beraberliğim var ve şu 3 aydır sürekli tartışıyoruz 1 haftamız iyi gecse 2 haftamız tartışma ile trip surat yapma ile geciyor.
Bugün konuştuk zaman istedi biraz zamana bırakalım dedi ama ben yapamıyorum işte onu aramadan onunla vakit geçirmeden duramıyorum zamana bırakalım diyor tamam diyorum aradan 5-6 saat sonra arıyorum 4 kere falan ayrılıp barıştık hepte ben aradım aslında daha önceleri arka plandaydım agırdan alıyordum msj atmıyorum niye konusmuyorsun falan dıye msj atıyordu arıyordu ama bu 3-4 kere alttan almam onu aramam tabiri caiz ise kusura bakmayın g.tünü kaldırdı ve su an ben onun peşinden kosuyormusum havası verdi ki öyle koşuyorumda arkadasın thread'te yazdıgı gibi onu aramadan yapamıyorum zamana bırakalım diyor 2 saat sonra arıyorum gel görüşelim diyorum görüşmeye gidiyorum bi kaç iğneleyici laf söylüyor çekemiyorum ve bitsin diyorum hayır diyo bitsin diyorum kalkıp gidiyorum aradan 4-5 saat sonra gene arıyorum ona geri dönüyorum ilk ilişkim keşke ama keşke böyle olmasaydı ama insan kendine hakim olamıyor olsam aramasam etmesem biraz takmıyormuş havası yaratsam herşek iyi olucak ama bunu YAPAMIYORUM![signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

cuttin' john benjamin toshack

puaehaehhae[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
böyle saçma yaratıklar bence kızlar
seviyosan araman gayet doğal
kısırlaştırcam ben kendimi
uğraşılmaz be

arıyorum ya arıyorum kahretsin aramadan yapamıyorum dediğim gibi takmasam aramasam herşey düzelicek gelicek tıpış tıpış bana ama dayanamıyorum ya.
ben bu işle ilgilenen hormonlarımı aldırıcam.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen kaç o kızdan. İlk ilişkide herkes aşırı özen gösterir ve eğer kızın ilk ilişkisi değilse tabir-i caizse ağzına sıçar. İlk ilişkiyi mümkün olduğu kadar kısa tutmak lazım. telefonu camdan at falan ama arama. zararın neresinden dönersen kardır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 23 Ağustos 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
Hemen kaç o kızdan. İlk ilişkide herkes aşırı özen gösterir ve eğer kızın ilk ilişkisi değilse tabir-i caizse ağzına sıçar. İlk ilişkiyi mümkün olduğu kadar kısa tutmak lazım. telefonu camdan at falan ama arama. zararın neresinden dönersen kardır.
yaaaa holyman kolay değil yapamıyorum işte.
ilk ilişkisi kızında biliyorum.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

said:

lol artık çok geç. [bkz: imza]

mavi, bir kızın sana yaptığı (afedersin) salakça davranışları hayata yorma. hayatın ne suçu var :) sen yaşa hayatını.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 23 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
böyle saçma yaratıklar bence kızlar
seviyosan araman gayet doğal
uğraşılmaz be

arıyorum ya arıyorum kahretsin aramadan yapamıyorum dediğim gibi takmasam aramasam herşey düzelicek gelicek tıpış tıpış bana ama dayanamıyorum ya.
ben bu işle ilgilenen hormonlarımı aldırıcam.
biliyorum zaten nasıl bir duygu olduğunu :([signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

kızın ilk ilişkisi ise gerçekten zaman vermen lazım. O ilişki kurtulur ama ilişkiyi öyle bi yere getirmişsiniz ki şimdi o bu dönemi atlatınca sana aşırı bağlanıcak ve bu sefer sen soğuyacaksın. Ta ki biriniz kafasına DANK! edene kadar. etmesse kısır döngü. kolay gelsin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bize sölediklerini ona da ilet yada toplanın arklarla cinema birane falan yapın telefonu da evde bırak oyala yani kendini soora eve gel telefona bakma yat uyu ertesi gün bak bakalım tele tepki vardır mutlaka olayı tersine çevirmişindir yane..hem teli bi gün evde bıraksan dünya batmaz batarsa da boşwer geyiq olur :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ainu, 23 Ağustos 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
az önce bize sölediklerini ona da ilet yada toplanın arklarla cinema birane falan yapın telefonu da evde bırak oyala yani kendini soora eve gel telefona bakma yat uyu ertesi gün bak bakalım tele tepki vardır mutlaka olayı tersine çevirmişindir yane..hem teli bi gün evde bıraksan dünya batmaz batarsa da boşwer geyiq olur :P

kızın sabrı baya fazla ben teli 3 gün arka bıraktım geldim ne bi msj ne bi cagrı vardı.
10 gün sonra araar ama 10 güne kadar ben biterim.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

ama mavi adamlar geyiq de yazsa gerçekleri yazıo yani ne diim..
kız geldiinde zor da olsa sonucu kesin olmayan şu konuşmayı yap..biz 13 aydır[hatırlamıom tam] bu lişkiyi kaçan kovalanır oynamak için mi yaşadık seviosan gel ben deseviorum adam gibi gitsin böle saçma olaylarla birbirmize zarar vermenin anlamı yoq falan de..yoq ters tepki verirse bırak gitsin abi en fazla bir ay küçük emrah takılırsın geliriz yanına şebeklik yaparız kaçan kovalanırla gidicekse ilişki gitmesin daa ii çünkü gittikçe daa çok çektirir yane.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...